Projecten

Jörg Stamm

Web design / Web development /
branding / content creation

Wist je dat bamboe een gras is? Jörg wordt algemeen beschouwd als een van de pioniers van de bamboebouw. Samen bouwden we een kleurrijke website die even kleurrijk is als zijn persoonlijkheid.

Jorg Stamm smiling

JS

Carnica Tuinen

Web design / Web development /
content creation / SEO

Duik dieper in de wereld van het ecologisch tuinieren met Carnica, een hoveniersbedrijf dat natuurlijke tuinen tot leven brengt op basis van de nieuwste ecologische inzichten. Carnica staat garant voor milieuvriendelijke tuinlandschappen die niet alleen prachtig zijn om te zien, maar ook bruisen van het leven.
We hebben een website ontworpen die net zo weelderig is als hun passie voor tuinieren.

CT

LG

Laura Gozin

Web design / Web development /
branding

De sleutel tot je goed voelen is leren hoe! Dat is het motto van psychologe Laura Gozin. In haar praktijk in Mechelen helpt ze mensen met een holistische aanpak die voeding en stresscoaching omvat, zodat ze een gelukkig leven kunnen leiden vol vitaliteit.

Inez Maes

Web design / Web development /
content creation

Laat de vrolijke creativiteit en betoverende schoonheid van Inez Maes haar werk je meevoeren! Inez is niet alleen een kunstenaar en illustrator, maar ook een leerkracht die je in haar workshops meeneemt op een avontuurlijk pad vol kleur en verwondering. We creëerden samen een website dat een portret werd van waar ze voor staat.

IM

«Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»      «Jouw verhaal is mijn inspiratie»