Hey! Ik ben
Alexy

Gefascineerd door technologie, geïntrigeerd door schoonheid en gedreven om mijn digitaal vakmanschap verder te ontwikkelen.

Met mijn achtergrond in ontwerp en fotografie ontwikkelde ik een oog voor detail en ga ik steeds op zoek naar de essentie van dingen en mensen. Mijn analytische en intuïtieve geest zoekt steeds naar inzicht, hiermee koppel ik strategische concepten aan een rijke esthetiek. Het doel is de website maken die jij nodig hebt, jou helpen gezien te worden in de digitale wereld voor wie je echt bent.

Ik maak
websites die
werken

In het snelle digitale landschap van vandaag is je website vaak de eerste indruk die mensen van je krijgen.

Jouw website is je reputatie op het internet. Hij moet snel en gebruiksvriendelijk zijn, maar ook geloofwaardig bij bezoekers overkomen, zodat ze vertrouwen hebben in wat je verkoopt of promoot.

Met een grondig begrip van waar jij voor staat bouw ik een website die voor jou werkt.

North Orbit kiteboarding kiteA Orangutan in a treeClouds at sunset
TIJDENS MIJN

Vrije Tijd

Is nieuwe plaatsen ontdekken één van mijn favoriete dingen om te doen. Met een camera in de hand kan ik de schoonheid vastleggen en elk hoekje en gaatje verkennen. Je kan hier een kijkje nemen op mijn Instagram.

An island in SicilyAngry vine snakeWoman posing in street at sunsetLong exposure picture of waterfalls
«Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»