Hey! Ik ben
Alexy

Als persoon, heb ik oog voor detail. Ik ben altijd op zoek naar de schoonheid in het leven. Ik hou ervan om nieuwe en interessante dingen te vinden die andere mensen misschien gemist hebben.

Na mijn studies Multimedia en Creatieve Technologie aan de Karel De Grote Hogeschool in Antwerpen dook ik eerst al reizend de wereld in. Ik ontmoete vaak mensen die me om hulp vroegen met hun digitale noden. Beetje bij beetje werd het mij duidelijk wat ik wilde doen. Vandaag werk ik als zelfstandig digitaal vormgever en Webflow ontwikkelaar. Ik help mensen gezien te worden in de digitale wereld.

Ik maak
graag mooie dingen

Ik hou van alles wat met design te maken heeft: de esthetiek, het proces, de uitdaging om iets bijzonders te maken.

Design kan het leven aangenamer maken. Dat is waarom ik zo gepassioneerd ben over design - omdat het zo'n groot verschil kan maken in het leven van mensen.

Ik hou er gewoon van om dingen er speciaal uit te laten zien en aan te laten voelen.

North Orbit kiteboarding kiteA Orangutan in a treeClouds at sunset
TIJDENS MIJN

Vrije Tijd

Is nieuwe plaatsen ontdekken één van mijn favoriete dingen om te doen. Met een camera in de hand kan ik de schoonheid vastleggen en elk hoekje en gaatje verkennen. Je kan hier een kijkje nemen op mijn Instagram.

An island in SicilyAngry vine snakeWoman posing in street at sunsetLong exposure picture of waterfalls
«Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»      «Maar genoeg over mij, wat is jouw verhaal?»